EXCLUSIEF AANBOD VOOR RELATIES VAN SKYTOOLS

Het nieuwe Europese UAS opleidingssysteem

Eenieder die met drones professioneel wil gaan vliegen dient hiervoor te worden opgeleid. De vereisten die EASA hieraan stelt zijn ingedeeld in risiconiveaus. Beroepspiloten vallen doorgaans binnen de EASA Categorie Specifiek. Om hierin actief te worden zijn er tal van opleidingsmogelijkheden, die veelal onder de oude, nationale drone-wetgeving, niet mogelijk waren. Voordat men echter kan beginnen met een Categorie Specifiek opleidingstraject, dient eerst de EASA Categorie Open doorlopen te worden. Op deze pagina treft je hiervoor de benodigde opleidingen incl. examens aan.

Nadat je via Skytools bij ons succesvol een cursus inclusief examen hebt gedaan, ontvang je een e-mail met een unieke link naar de website van de RDW. Instructies over de procedure bij de RDW kan je HIER downloaden.

DRONE VLIEGBEWIJS BASIS A1 & A3 (NL)

Cursus en examen (3 pogingen): 59,90 euro incl. btw

DRONE VLIEGBEWIJS GEVORDERD A2 (NL)

Cursus en examen (drie pogingen): 129,90 euro incl. btw

DRONES HUREN OF KOPEN
Voor elke klus is er wel een ideale drone. Soms is huren dan en goede optie. Herhaal je vaak dezelfde operaties, dan lijkt kopen al snel interessanter. Wat jouw drone operaties ook inhouden, het begint na de verplichte opleiding bij een gedegen stuk advies. Daarnaast ontstaan er, vooral met drones, veel vragen tijdens het gebruik en wil je bijvoorbeeld snel een vervangend systeem als er iets misgaat vlak voor aanvang – of tijdens – een operatie. Service van jouw drone-leverancier is dan essentieel.

Jou optimaal faciliteren zodat jij drone operaties voor jouw opdrachtgever of werkgever veilig, legaal én succesvol kunt uitvoeren. Dat is niet alleen de missie van Dutch Drone Academy, diezelfde insteek troffen wij aan bij Skytools, in combinatie met een uniek aanbod van hoogwaardige drones, een uitstekende service, en verzorgd vanuit indrukwekkend en zeer professionele organisatie. Voor het huren of kopen van professionele drones raden wij dan ook Skytools aan.

EU DRONE PILOT SUPPORT PACKAGE 
  • Set professionele Checklists (ENG)
  • Set Professionele Logboeken (ENG)
  • Operationeel vluchtplan (ENG)
  • Zelfopleidingsverklaring & uitgebreide opleidingsinstructie (ENG en NL, wettelijk verplicht bij operaties onder A2 beperkingen)

Prijs: 14,95 euro incl. btw