De opleiding door Dutch Drone Academy neemt je mee langs de belangrijkste theoretische kaders en behoed je voor de valkuilen in de aanloop naar het ROC-Light certificaat. Tevens ontmoet je tijdens de opleiding mede dronepiloten waardoor het leren een stuk leuker en interactiever wordt. Een aanrader voor iedereen die zich goed wil voorbereiden op het examen.

Stefan van der Kamp Spaubeek

De opleiding is mij goed bevallen. Merkte in het begin wel dat er een groot verschil was qua basiskennis tussen de cursisten onderling, maar dat maakte de groep wel dynamischer. Het mooie van de docent vond ik dat hij veel praktijkvoorbeelden er bij kon halen en daar veel informatie over gaf. Overal geef ik de opleiding een 8.

Tommy Klinckenberg De Meern

De mensen van Dutch Drone Academy heb ik ervaren als zeer professioneel, betrokken en klantvriendelijk. Zowel voor, tijdens als na de opleiding word je uitstekend geïnformeerd en geholpen.

Mark Schuurman Sauwerd

De opleiding van Dutch Drone Academy is mij heel goed bevallen. Mijn kennis op gebied van luchtvaart was zeker niet groot, maar met de duidelijke, en heldere uitleg kwam ik toch goed door de stof heen en kreeg eigenlijk daardoor ook het inzicht in de materie. Met het resultaat dat het examen ook in 1 x behaald is.

Jurjen Backer DirksHarlingen

Heb er zeker van geleerd was een leuke groep en na de lessen is het prima te doen om het examen te halen. Ook na de lessen was er genoeg tijd voor vragen en/of uitleg. Uiteindelijk geslaagd en een mooi certificaat verder 🙂

Joey van MegchelenZwijndrecht

– Leuke opleiding
– Duidelijk boek
– Super leuk om met hobbygenoten te praten in een groep
– Locatie was prima
– Lunch was goed
– Trainer is een ervaren fotograaf die veel uit de praktijk weet

Andras SteinerVoorthuizen

Was zeker een geslaagde cursus, hoop (nieuwe dingen) geleerd die nodig en handig zijn voor het theorie examen en in de praktijk. Complimenten voor jullie team, positief en enthousiast. Lunch was prima verzorgd. Hans geeft goed en leuk les zonder belerend te worden en stelt je op je gemak.

David OzingaLeeuwarden

Ik werk als fotograaf bijna dagelijks met de drone, en merk dat de vraag naar film toeneemt.
Dan wil je als fotograaf natuurlijk op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Wat dat betreft heb ik tijdens de Pro Workshop veel opgestoken.
Niet alleen het schieten van mooie beelden maar de tips er omheen, zoals de wetgeving en de AVG komen aan bod. Dank voor deze mooie dag!

Guido HansmanEmmen