E-learning inclusief ROC-Light examen

WAT KOOP IK?

 • complete E-learning ROC-Light (identiek aan het officiële DDA boek)
 • oefentoetsen om de twee hoofdstukken
 • grote eindtoets en ongelimiteerde extra toetsen
 • het officiële ROC-Light examen met certificaat
 • een set professionele checklists en logboeken (download)
 • dronewoordenboek NL-versie (download)
 • bestand met alle linkjes op een rij voor de vluchtvoorbereiding
 • (kosten)overzicht van het totale ROC-Light aanvraag-proces
Samen met collega’s de ROC-Light boeken? Neem de ROC-Light Bedrijvendeal!

VOOR WIE?

De ROC-Light E-learning is bedoeld voor professionals die volledig aan zelfstudie willen doen. Er is dus geen klassikaal moment of een docent die je kan helpen. Het helpt als je al enige kennis hebt van navigatie en/of het lezen van een aeronautische kaart en/of het begrijpen van professionele weersverwachtingen. Ben je helemaal ‘nieuw’ in de dronewereld en heb je geen idee waar je aan begint, dan raden wij uitdrukkelijk aan de ROC-Light in één Dag en tevens de ROC-Light Advanced workshop te boeken. Tijdens deze workshop wordt er veel geoefend met navigeren, risicoanalyse en het opstellen van een operationeel vluchtplan. Ook wordt in deze workshop onze vliegvaardigheidstoets afgenomen waarbij een certificaat verstrekt wordt (bij succes) voor de verzekeraar (niet wettelijk verplicht). Je kan ook besluiten deze E-learning te combineren met de ROC-Light Advanced workshop, zodat je in elk geval het oefenen met navigeren klassikaal gaat doen en tevens je vliegvaardigheidstoets meepakt voor de verzekering. Je kan tijdens het boeken kiezen of je ook het fysieke boek of de ROC-Light Advanced erbij wilt bestellen.

LET OP: het officiële ROC-Light examen wordt afgenomen door de KNVvL op verschillende locaties en bestaat uit méér dan alleen multiple choice vragen. Je dient ook een kaartleesopdracht uit te voeren en een operationeel vluchtplan op te stellen. Dit zou je op basis van deze E-learning moeten kunnen, echter hebben veel mensen baat bij het in de praktijk oefenen hiervan. De officiële aeronautische kaart kun je HIER downloaden en mag je tegenwoordig ook 100% digitaal gebruiken bij het werken met drones (vroeger moest dat altijd de fysieke kaart zijn). Wij raden Drone Preflight Pro aan voor diegenen die zich online willen verdiepen in de vluchtvoorbereiding. De basisversie is gratis.

Bestel nu

D-learning

 321,55

 • Als je de e-learning besteld blijft deze 30 dagen lang beschikbaar inclusief alle oefentoetsen vanaf het eerste moment van inloggen.

  • 49 €

  In deze workshop ga je veel oefenen met vluchtvoorbereiding en navigatie. Tevens vindt er een vliegvaardigheidstoets plaats.

Categorie:
98 % slagingspercentage voor professionals die tevens de ROC-Light Advanced workshop hebben geboekt!

ANDERE AANSLUITENDE DRONEOPLEIDINGEN:

Op al onze diensten en producten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. U kunt deze HIER inzien.