Opleidingen

ROC-Light in één dag!

De ROC-Light in één dag-opleiding (ook wel “mini-drone opleiding” genoemd) begint om 9:00 uur en eindigt om 17:00 uur. De opleiding wordt gegeven door bevoegde, professionele dronepiloten van Dutch Drone Academy op Vliegkamp Valkenburg te Katwijk of in Woerden bij het het KNVvL. Het te behalen theoriecertificaat wordt geaccepteerd door de IL&T bij de ROC-Light vergunningsaanvraag. Voor het bedrijfsmatig vliegen met een drone is in Nederland minimaal een ROC-Light vergunning vereist.

€ 549,- Exlusief BTW

Meer informatie

ROC-LIGHT BASISOPLEIDING –
ENGLISH EXAM AND ENGLISH BOOK

The training at Dutch Drone Academy is all given in Dutch. Because we want to give English speaking candidates the chance to get a ROC-Light permit, we are offering the textbook and exam in English.
The English textbook will be posted to you within a few days of making the booking. The English and Dutch theory exams are held at the same time, always  from 10:00 to 12:00 in the morning.

More information

DRONE-VIDEO WORKSHOP

Tijdens deze ééndaagse Drone-video Workshop staat het maken van professionele drone-video’s centraal. Vakspecialisten vertellen over de verschillende mogelijkheden van het maken van bewegende beelden vanuit de lucht en geven tips en tricks hoe je deze zo aantrekkelijker mogelijk vastlegt. Daarbij komen privacy, openbare orde en ruimte, omgaan met klantverwachtingen, het verwerken en opslaan van data, dronecamera-instellingen, intelligente vluchtmodi en de drone en camera-keuze aan bod.

DRONE-VIDEO WORKSHOP START OM 10:00 UUR EN DUURT TOT 17:00 UUR EN IS INCLUSIEF LUNCH EN KOST € 395,00 EXCLUSIEF BTW.

Meer informatie

UAS (DRONE) FLIGHT TRAINING

Als je overweegt serieus te gaan vliegen met professionele drones, voor werk of recreatie, is het verstandig je te verdiepen in het gebruik ervan in de praktijk. Oók als hulpmiddelen zoals GPS of gyroscopische stabilisatie uitvallen, dien je een drone veilig en beheerst te kunnen landen. Het oefenen en meester worden van deze vaardigheden is standaard onderdeel van de UAS Flight Training.

DE UAS FLIGHT TRAINING DUURT 2,5 UUR (1-op-1 MET PROFESSIONELE DRONE INSTRUCTEUR) EN KOST €249,00 EXCLUSIEF BTW.

Meer informatie