banner_resized
ROC-LIGHT BASISOPLEIDING (INCL. VLIEGVAARDIGHEIDSTOETS EN CERTIFICAAT)
Deze tweedaagse opleiding begint om 09:00 uur en eindigt om 17:00 uur en wordt aangeboden in Katwijk, Hilversum en Enkhuizen. De opleiding wordt gegeven door bevoegde, professionele dronepiloten van de Dutch Drone Academy in samenwerking met het NLR (Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum). Tijdens de eerste anderhalve dag zal jou de voor het ROC-Light examen vereiste theoriekennis worden bijgebracht. Gedurende de laatste halve dag vindt er een vliegvaardigheidstoets plaats. Het certificaat hiervan geeft recht op een voordelige verzekering. DEZE OPLEIDING IS INCLUSIEF EXAMEN EN CERTIFICAAT, STUDIEBOEK, NAVIGATIESET, AERONAUTISCHE KAART EN LUNCH OP BEIDE DAGEN EN KOST € 749,00 EXCLUSIEF BTW.
Meer informatie

 ROC-LIGHT PRO WORKSHOP
Deze workshop is van 10:00 uur tot 17:00 uur, inclusief lunch en is bedoeld voor de beginnende, commerciële drone operator, die snel resultaat wil bereiken. Op deze dag wordt het professioneel vliegen met drones vanuit de praktijk benaderd. Deze kennis sluit naadloos aan bij de ROC-Light Basisopleiding, die puur theoretisch is. De workshop wordt afwisselend gegeven door gecertificeerde, professionele drone operators, technische specialisten, fotografen en videoproductie-specialisten. De workshop vindt plaats te Vliegkamp Valkenburg (Zuid-Holland). Uiteraard zijn er ruim voldoende drones aanwezig. Je eigen drone mag je natuurlijk ook meenemen. Per workshop zijn er maximaal acht deelnemers en minimaal twee instructeurs, dus er is veel individuele aandacht. DEZE WORKSHOP WORDT GEGEVEN VOOR € 399,00 EXCLUSIEF BTW.
Meer informatie

 ROC-LIGHT PICTURE PERFECT
De ROC-Light Picture Perfect is een aanvulling op de basisopleiding die binnen één dag volledig ingaat op het maken van professionele luchtfotografie. De workshop vindt plaats op Vliegkamp Valkenburg (Zuid-Holland). Aan bod komen onder andere: de verschillende mogelijkheden tot het maken van prachtige luchtfoto’s en tips en tricks hoe je het stilstaande beeld zo aantrekkelijker mogelijk kan maken. DE ROC-LIGHT PICTURE PERFECT START OM 10:00 UUR EN DUURT TOT 17:00 UUR EN IS INCLUSIEF LUNCH EN KOST € 399,00 EXCLUSIEF BTW.
Meer informatie

 ROC-LIGHT CINEMA PRO
De ROC-Light Cinema Pro is een aanvulling op de basisopleiding die binnen één dag volledig ingaat op het maken van professionele droneshots (video). De workshop vindt plaats op Vliegkamp Valkenburg (Zuid-Holland). Aan bod komen onder andere: de verschillende typen droneshots, de rol hiervan in een productie en tips en tricks hoe je het shot aantrekkelijker kan maken. DE ROC-LIGHT CINEMA PRO START OM 10:00 UUR EN DUURT TOT 17:00 UUR EN IS INCLUSIEF LUNCH EN KOST € 399,00 EXCLUSIEF BTW.
Meer informatie

VLIEGLES COMPLEET (INCL. VLIEGVAARDIGHEIDSTOETS EN CERTIFICAAT)
In onze hangaar te Vliegkamp Valkenburg (Zuid-Holland) beschikken wij over een groots bevliegbaar oppervlak. Daar maken wij graag en dikwijls gebruik van. De Vliegles Compleet bestaat uit een blok van 3 uur. We beginnen direct met een sessie met een DJI Inspire, waarbij er gevlogen wordt in ‘Coach Mode’. Dat wil zeggen dat jij vliegt en de instructeur die naast je staat op elk moment kan ingrijpen middels een tweede zender indien er is mis dreigt te gaan. DE VLIEGLES COMPLEET IS VAN 10:00 TOT 13:00 EN KOST €175,00 EXCLUSIEF BTW.
Meer informatie

HIERONDER VIND JE FILMPJES VAN DE VIER MEEST BEKENDE DRONES

DJI MAVIC

dji-mavic-pro-drone_06-970x647-c

DJI PHANTOM 4

Naamloos

DJI Inspire 1

maxresdefault

Dji Inspire 2

inspire-pro-2