Banner januari 2018_resized.png
ROC-LIGHT BASISOPLEIDING (INCL. VLIEGVAARDIGHEIDSTOETS EN CERTIFICAAT)
Deze tweedaagse opleiding begint om 09:00 uur en eindigt om 17:00 uur en wordt aangeboden op Vliegkamp Valkenburg te Katwijk en in Hilversum. De opleiding wordt gegeven door gebrevetteerde, professionele dronepiloten van de Dutch Drone Academy in samenwerking met EuroUSC. Tijdens de eerste anderhalve dag zal jou de voor het ROC-Light examen vereiste theoriekennis worden bijgebracht. Gedurende de laatste halve dag vindt er een vliegvaardigheidstoets plaats. Het certificaat hiervan geeft recht op een voordelige verzekering. DEZE OPLEIDING IS INCLUSIEF EXAMEN EN CERTIFICAAT, STUDIEBOEK, NAVIGATIESET, AERONAUTISCHE KAART EN LUNCH OP BEIDE DAGEN EN KOST € 749,00 EXCLUSIEF BTW.
Meer informatie

DRONE PHOTO & CINEMA PRO WORKSHOP
De Drone Photo & Cinema Pro Workshop is een aanvulling op de basisopleiding die binnen één dag volledig ingaat op het maken van professionele luchtfotografie en luchtvideo. De workshop vindt plaats op Vliegkamp Valkenburg (Zuid-Holland). Aan bod komen onder andere: de verschillende mogelijkheden tot het maken van prachtige luchtfoto’s  en -video’s en tips en tricks hoe je het stilstaande beeld en bewegende beelden zo aantrekkelijker mogelijk kan maken. Drone Photo & Cinema Pro Workshop START OM 10:00 UUR EN DUURT TOT 17:00 UUR EN IS INCLUSIEF LUNCH EN KOST € 399,00 EXCLUSIEF BTW.
Meer informatie

VLIEGLES COMPLEET (INCL. VLIEGVAARDIGHEIDSTOETS EN CERTIFICAAT)
In onze hangaar te Vliegkamp Valkenburg (Zuid-Holland) beschikken wij over een groots bevliegbaar oppervlak. Daar maken wij graag en dikwijls gebruik van. De Vliegles Compleet bestaat uit een blok van 3 uur. We beginnen direct met een sessie met een DJI Inspire, waarbij er gevlogen wordt in ‘Coach Mode’. Dat wil zeggen dat jij vliegt en de instructeur die naast je staat op elk moment kan ingrijpen middels een tweede zender indien er iets mis dreigt te gaan. DE VLIEGLES COMPLEET IS VAN 10:00 TOT 13:00 EN KOST €175,00 EXCLUSIEF BTW.
Meer informatie

HIERONDER VIND JE FILMPJES VAN DE VIER MEEST BEKENDE DRONES

DJI MAVIC

dji-mavic-pro-drone_06-970x647-c

DJI PHANTOM 4

Naamloos

DJI Inspire 1

maxresdefault

Dji Inspire 2

inspire-pro-2