ROC-LIGHT BASIS OPLEIDING (INCL. VLIEGVAARDIGHEIDSTOETS EN CERTIFICAAT)
Deze tweedaagse opleiding begint om 09:00 uur en eindigt om 17:00 uur en wordt gegeven in Katwijk, Hilversum en Enkhuizen. De opleiding wordt gegeven door bevoegde, professionele dronepiloten van de Dutch Drone Academy in samenwerking met het NLR (Nederlands Lucht- en Ruimevaartcentrum). Tijdens de eerste anderhalve dag zal jou de voor het ROC-Light examen vereiste theoriekennis worden bijgebracht. Gedurende de laatste halve dag vindt er een vliegvaardigheidstoets plaats. Het certificaat hiervan geeft recht op een voordelige verzekering. DEZE CURSUS IS INCLUSIEF EXAMEN EN CERTIFICAAT, STUDIEBOEK, NAVIGATIESET, AERONAUTISCHE KAART EN LUNCH OP BEIDE DAGEN EN KOST € 749,00 EXCLUSIEF BTW.
Meer informatie

 ROC-LIGHT PRO WORKSHOP
Deze workshop is van 10:00 tot 17:00 uur, inclusief lunch en is bedoeld voor de beginnende, commerciële drone operator, die snel resultaat wil bereiken. Op deze dag wordt het professioneel vliegen met drones vanuit de praktijk benaderd. Deze kennis sluit naadloos aan bij de ROC-Light cursus, die puur theoretisch is. De workshop wordt afwisselend gegeven door gecertificeerde, professionele drone operators, technische specialisten, fotografen en videoproductie-specialisten. De workshop vindt plaats in Drone Center Valkenburg (Zuid-Holland). Uiteraard zijn er ruim voldoende drones aanwezig. Je eigen drone mag je natuurlijk ook meenemen. Per workshop zijn er maximaal acht deelnemers en minimaal twee instructeurs, dus er is veel individuele aandacht. DEZE WORKSHOP WORDT GEGEVEN VOOR € 399,00 EXCLUSIEF BTW. ROC-LIGHT CURSISTEN GENIETEN 25% KORTING.
Meer informatie

VLIEGLES COMPLEET (INCL. VLIEGVAARDIGHEIDSTOETS EN CERTIFICAAT)
In onze hangaar te Drone Center Valkenburg (Zuid-Holland) beschikken wij over een groots bevliegbaar oppervlak. Daar maken wij graag en dikwijls gebruik van. De Vliegles Compleet bestaat uit een blok van 3 uur. We beginnen direct met een sessie met een DJI Inspire, waarbij er gevlogen wordt in ‘Coach Mode’. Dat wil zeggen dat jij vliegt en de instructeur die naast je staat op elk moment kan ingrijpen middels een tweede zender indien er is mis dreigt te gaan. DE VLIEGLES COMPLEET IS VAN 10:00 TOT 13:00 EN KOST €175,00 EXCLUSIEF BTW.
Meer informatie

DRONEWORKSHOP HOBBYIST
In één ochtend (10:00 – 13:00 uur) weet je alles wat je als hobbyist moet weten. Een lezing over de actualiteiten, dronewetgeving, drone simulatortraining en zelf vliegen met een oefendrone en FPV vliegen met Tiny Whoops passeren de revue. Een demostratie met een professioneel systeem sluit deze workshop af. DE DRONEWORKSHOP HOBBYIST KOST €195,00 EXCLUSIEF BTW EN VINDT PLAATS IN DRONE CENTER VALKENBURG (ZUID-HOLLAND).
Meer informatie

HIERONDER VIND JE FILMPJES VAN DE VIER MEEST BEKENDE DRONES

DJI MAVIC

dji-mavic-pro-drone_06-970x647-c

DJI PHANTOM 4

Naamloos

DJI Inspire 1

maxresdefault

Dji Inspire 2

inspire-pro-2