De ROC-Light Online + opleiding (ook wel “mini-drone opleiding” genoemd) is een volledig digitale opleiding die afgesloten wordt met een wettelijk verplicht fysiek examen (wanneer dit van overheidswege ingepland mag worden). De opleiding wordt gegeven door bevoegde, professionele dronepiloten van Dutch Drone Academy. Het te behalen theoriecertificaat wordt geaccepteerd door de IL&T bij de ROC-Light vergunningsaanvraag. Voor het bedrijfsmatig vliegen met een drone is in Nederland minimaal een ROC-Light vergunning vereist.

VOOR WIE?
De ROC-Light Online + cursus is bedoeld voor professionals. De kosten zijn dan ook exclusief btw vermeld. De ROC-Light vergunning kan niet door natuurlijke personen (particulieren) worden aangevraagd.

INHOUD
Tijdens deze dronecursus zal jou de voor het ROC-Light examen vereiste theoriekennis worden bijgebracht. Er vinden drie ‘live’ sessies plaats (webinars) waarbij onze gekwalificeerde docenten je helpen met al je vragen. Natuurlijk ontvang je ook een studieboek met alle lesstof in het Nederlands en zijn er ongelimiteerde digitale oefenomgevingen beschikbaar voor examen- en navigatie-oefeningen. Als bonus ontvang je ook het RPA-L leerboek, hét leerboek voor vliegen met grotere drones (luxe hard cover) en een hele mooie oefendrone met camera en geïntegreerd videoscherm. Een Engels boek en examen is ook beschikbaar (zie overzicht opleidingen). Het ROC-Light-examen dient als afsluiting en is inbegrepen bij deze cursus, hier brengen we dus geen extra kosten voor in rekening. Een herexamen kost 125 euro excl. btw.

Lees verder