LOCATIE

Dutch Drone Academy is gevestigd in hangaar 1 op Vliegkamp Valkenburg (gemeente Katwijk). Op het terrein van Unmanned Valley, waar wij deel van uitmaken, kan er naar hartenlust buiten  gevlogen worden op afspraak. Daar vinden ook delen van onze EASA opleidingen plaats voor de categorie ‘Specifiek’ (EASA Spicific Category).

Binnenin hangaar 1 is een zee van ruimte (35 x 70 meter en 15 meter hoogte) om te vliegen als het weer dit buiten niet toelaat.

Een bezoekje kan, maar alleen op afspraak. Parkeren is gratis.

Navigatie
Het adres voor de navigatie van de examenlocatie (entree Vliegkamp Valkenburg) is:

1e Mientlaan 1 (gebouw 356)
2223 LG Katwijk

Hoe kom je bij onze locatie?
Bij aankomst op Vliegkamp Valkenburg geef je bij de slagboom aan dat je voor Dutch Drone Academy komt. Daarna volg je de weg richting gebouw 356 (rechtdoor, rechts met de bocht mee en dan links parkeren op het terrein, je hebt dan al zicht op de Unmanned Valley belettering op gebouw 356). Je loopt naar de ingang en meld je bij de receptie binnen (ongeveer 20 meter van de entreedeur af, in dezelfde gang tref je ook een plattegrond van het gebouw met onze locatie aan de muur). Is de receptie niet bezet, dan loop je door naar achteren, ga je rechts de gang in en neem je de eerste trap omhoog, bordjes zullen verder aangeven waar je moet zijn.

Openbaar vervoer
Sinds kort rijden er ook bussen op ons terrein. Raadpleeg 9292.nl voor de meest recente OV reistijden.