EXCLUSIEF AANBOD EU-VLIEGBEWIJZEN

DRONE VLIEGBEWIJS BASIS A1 & A3

Cursus: 39,95 euro incl. btw
Examen: 19,95 euro incl. btw
Examen gratis

DRONE VLIEGBEWIJS GEVORDERD A2

Cursus: 89,95 euro incl. btw
Examen: 29,95 euro incl. btw
Examen gratis

IK WEET HET NOG NIET
Als je nog niet precies weet welk Europees certificaat je nodig hebt, gebruik dan vrijblijvend onze gratis DroneWijzer.

EXAMEN GEDAAN? DAN NAAR DE RDW!
Heb je jouw cursus en examen gedaan lees dan hier de verdere instructies om jouw certifcaat te bemachtigen.

EU DRONE PILOT SUPPORT PACKAGE 
 • Set professionele Checklists (ENG)
 • Set Professionele Logboeken (ENG)
 • Operationeel vluchtplan (ENG)
 • Zelf-opleidingsverklaring & uitgebreide opleidingsinstructie (ENG en NL, wettelijk verplicht bij operaties onder A2 beperkingen)

Prijs: 14,95 euro incl. btw

ONZE DRONEWORKSHOPS
 • Categorie Open Droneworkshop
  (theorie en praktijk)
 • DroneBeeld met Hans Bracke
  (foto & video)
 • 3D Mapping (fotometrie) met Pieter Franken
  (oriëntatie workshop)
 • Drones in Business Workshop
  (oriëntatie workshop)
Naar de Workshops

SPECIFIC CATEGORY OPLEIDINGEN

AERET NAVIGATIE APP ACTIE!

– professionele vluchtplanning tool
– 100 dagen voor slechts 9,95 inclusief BTW!

LEES MEER

DRONES HUREN OF KOPEN
Voor elke klus is er wel een ideale drone. Soms is huren dan en goede optie. Herhaal je vaak dezelfde operaties, dan lijkt kopen al snel interessanter. Wat jouw drone operaties ook inhouden, het begint na de verplichte opleiding bij een gedegen stuk advies. Daarnaast ontstaan er, vooral met drones, veel vragen tijdens het gebruik en wil je bijvoorbeeld snel een vervangend systeem als er iets misgaat vlak voor aanvang – of tijdens – een operatie. Service van jouw drone-leverancier is dan essentieel.

Jou optimaal faciliteren zodat jij drone operaties voor jouw opdrachtgever of werkgever veilig, legaal én succesvol kunt uitvoeren. Dat is niet alleen de missie van Dutch Drone Academy, diezelfde insteek troffen wij aan bij Skytools, in combinatie met een uniek aanbod van hoogwaardige drones, een uitstekende service, en verzorgd vanuit indrukwekkend en zeer professionele organisatie. Voor het huren of kopen van professionele drones raden wij dan ook Skytools aan.

VERZEKEREN
Er wordt binnen de nieuwe Europese droneregels geen verschil meer gemaakt tussen hobbymatig en beroepsmatig gebruik van drones. Maar bij het verzekeren van je dronevluchten geldt er wél een verschil. Professionals dienen in elk geval een aparte drone aansprakelijkheidsverzekering te hebben die aan specifieke voorwaarden voldoet. Casco verzekeren is optioneel.

Let op: dekking van een verzekeraar geldt alleen bij een legaal uitgevoerde vlucht. Dus de beperkingen van een bepaalde operatie negeren kan niet alleen een boete opleveren maar bij een ongeluk kan de verzekering ook claimen dat je niet legaal gevlogen hebt. Dan is er dus ook geen dekking.

Dutch Drone Academy heeft een speciale deal met flight-deck voor voordelige drone-verzekeringen. Naast professionals verstrekken ze overigens ook aanvullende dekking voor hobbymatig dronevliegers.