EU-VLIEGBEWIJZEN

De nieuwe Europese drone vliegbewijzen

De nieuwe Europese drone vliegbewijzen zijn vanaf 31 december 2020 van kracht. Dutch Drone Academy, de eerste en grootste droneschool van Nederland, helpt je hiermee natuurlijk graag verder op weg, of beter gezegd: de lucht in!

Weet je al wat je wilt? Boek dan nu jouw opleiding en examen. Let op: de nieuwe drone vliegbewijzen bestaan uit een gestapeld systeem. Dus wil je ‘VLIEGBEWIJS GEVORDERD A2’ behalen, dan dien je eerst ‘VLIEGBEWIJS BASIS A1/A3’ succesvol te hebben afgerond. Je hebt dus uiteindelijk twee examenbewijzen nodig om vliegbewijs gevorderd A2 te verkrijgen. Als je eenmaal A2 hebt, staat het je overigens vrij om ook onder de beperkingen van A1 of A3 een vlucht uit te voeren.

Nadat je bij ons succesvol de cursus en het examen hebt gedaan, ontvang je van ons een e-mail met een unieke link naar de website van de RDW. Instructies over de procedure bij de RDW kan je HIER downloaden.

lees meer
DRONE VLIEGBEWIJS BASIS A1 & A3

Het examen (3 pogingen) is alleen toegankelijk ná het doorlopen van de cursus, beiden zijn wettelijk verplicht. Daarom zijn deze samengevoegd en niet los te koop.

Cursus en examen: 59,90 euro incl. btw

DRONE VLIEGBEWIJS GEVORDERD A2

Vergeet niet ook de verplichte zelftrainingsverklaring te ondertekenen. Bekijk daarvoor ook ons EU Drone Pilot Support Package (hieronder).

Cursus: 99,95 euro incl. btw
Examen: 39,95 euro incl. btw

EU DRONE PILOT SUPPORT PACKAGE 
 • Set professionele Checklists (ENG)
 • Set Professionele Logboeken (ENG)
 • Operationeel vluchtplan (ENG)
 • Zelfopleidingsverklaring & uitgebreide opleidingsinstructie (ENG en NL, wettelijk verplicht bij operaties onder A2 beperkingen)

Prijs: 14,95 euro incl. btw

ONZE DRONEWORKSHOPS
 • Categorie Open Droneworkshop
  (theorie en praktijk)
 • DroneBeeld met Hans Bracke
  (foto & video)
 • 3D Mapping (fotometrie) met Pieter Franken
  (oriëntatie workshop)
 • Drones in Business Workshop
  (oriëntatie workshop)
Naar de Workshops

ONLINE LEEROMGEVING

AERET NAVIGATIE APP ACTIE!

– professionele vluchtplanning tool
– 100 dagen voor slechts 9,95 inclusief BTW!

LEES MEER

HOGE KWALITEIT, LAGE PRIJS
Dutch Drone Academy heeft een slagingspercentage binnen haar professionele opleidingen van meer dan 90%! Wij zijn de enige droneschool die zelf drone-opleidingen en boeken ontwikkelt en levert aan andere dronescholen én het beroepsonderwijs. Dutch Drone Academy staat bekend om haar hoge kwaliteit leermiddelen en betaalbare prijzen. Alleen zo vliegen we met z’n allen veilig!