Sinds 2013 is Dutch Drone Academy een van de meest succesvolle dronescholen én drone-leermiddelen ontwikkelaar van Nederland. Onze organisatie beschikt over tal van erkenningen (RTF, ROC, ROC-Light) en ontwikkelt zélf de leerboeken (en online leeromgeving) voor haar opleidingen, alsook voor andere drone-scholen en het MBO. Daarnaast is Dutch Drone Academy sinds december 2020 door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat aangewezen als erkende Europese Opleidingsinstelling (EASA).

Gaat het om de beste drone-opleidingen, advies over het implementeren van onbemande luchtvaart binnen organisaties of het ontwikkelen van een eigen white label drone academy voor derden, dan ben je bij Dutch Drone Academy aan het beste adres!

Wist je trouwens dat wij een gratis online interactieve tool hebben ontwikkeld (DroneWijzer) voor alle Nederlandse dronepiloten, waarmee je binnen enkele stappen weet welk Europees dronecertificaat je nodig hebt vanaf 2021? Ook zijn wij de organisator zijn van hét Nationaal Drone Seminar.

Graag tot ziens bij Dutch Drone Academy!