DRONES IN BUSINESS WORKSHOP

Tijdens deze ééndaagse Drones in Business Workshop, maken we kennis met de wereld van de onbemande luchtvaart. Van de geschiedenis tot en met vandaag, en natuurlijk in blik in de toekomst. Niet alleen komen de drones zelf aan de orde, alhoewel de technische ontwikkelingen van morgen mogelijk interessante business modellen zichtbaar maken voor tal van bedrijven, de wettelijke beperking van de hedendaagse EU drone-wetgeving bepalen uiteindelijke het (level) ‘playing field’. Wat speelt er in uw business, wat kunnen verrijkingen zijn van uw huidige dienstenportefeuille middels drones, wat zijn de bedreigingen? Wat doen uw concullega’s aan de andere kant van de oceaan? Hoe dek je als management de aansprakelijkheden (liabilities) goed af, die kunnen ontstaan in een business unit binnen een groter geheel waar je niet dagelijks zicht op kan hebben? Kortom: hoe neem je verantwoordelijkheid voor de consequenties die de integratie van onbemande luchtvaart binnen jouw organisatie met zich meebrengen?

LEES MEER
VOOR WIE?

Deze workshop is bedoeld voor Business Development Managers, CEO’s, CFO’s en DGA’s. Mensen die zich willen oriënteren op de mogelijk- en onmogelijkheden inzake het gaan werken met drones binnen hun business. Maar ook mensen die zich niet willen laten leiden door de waan van de dag en de fantastische toekomst-luchtfietserij die je zo vaak aantreft binnen (niet alleen social) media. Deze workshop is een gesprek in besloten kring, op basis van vertrouwelijkheid. Een dag waarop er natuurlijk ook ruimte is voor het vliegen met een drone en een goede lunch, in combinatie met het leren kennen van mede-deelnemers met wie je mogelijk later graag nog eens een broodje gaat eten. Om van gedachten te wisselen over “hoe nu verder met drones” en: “waar loop jij tegenaan” tot wellicht zelfs: “wat kunnen we samen doen?”

DOOR WIE?

Op 4 december 2012 richtte Parcival Hofland het huidige Dutch Drone Academy op. Na gecertificeerd en gebrevetteerd drone operator te zijn geworden, begaf hij zich al snel op het veld van (drone) sprekers en adviseurs en opende in 2014 zijn droneschool. Later, in 2016, volgde daar nog de uitgeverij European Drone Academy op, die leermiddelen ontwikkelt voor professionals en hobbyisten én het bekostigd onderwijs. In 2019 voegde hij nog advieswerk aan zijn ambities toe, samen met enkele andere drone-specialisten van naam, waaronder Rahman Syaifoel, Marcel van der Werff en Pieter Franken, onder het nieuwe label: Unmanned Value, met enkele mulitanionals als launching customers. Ducth Drone Academy is inmiddels na RTF tevens een Qualified Entiteit geworden (aangewezen door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat). Je een indruk van Parcival krijgen door zijn presentatie als lezinggever te bekijken en/of de uitzending van het Nationaal Drone Seminar 2020 te bekijken. Naast Parcival zelf zal een tweede workshopleider en drone-specialist aanwezig zijn, waarmee afgewisseld wordt. Op basis van de achtergrond van de deelnemers wordt die door ons gekozen.

PROGRAMMA

De workshop begint om 10:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Tijdens de dag wisselen we lezingen af met de verhalen van de deelnemers zelf waarop live feedback wordt gegeven, in combinatie met brainstormsessies en drone demonstraties in onze grote hangaar op Vliegkamp Valkenburg. Het programma wordt deels bepaald door de deelnemers zelf. Wij zorgen voor de kennis, de afwisseling en een goede lunch. En natuurlijk heel veel drones.

  • Prijs: 995,00 euro exclusief btw
  • Maximaal aantal deelnemers: 4
  • Locatie: Hangaar 1, Vliegkamp Valkenburg, Katwijk (NH)
Bestel nu