ONZE DRONEWORKSHOPS

Bij Dutch Drone Academy zijn momenteel vier verschillende droneworkshops te bestellen. Veelal bieden wij de kennis rondom het onderwerp aan in boekvorm, een e-learning en een eendaagse droneworkshop op Vliegkamp Valkenburg of ‘in company’ vanaf 10 deelnemers. Per workshop bepaal je zelf wat voor jou het beste werkt. De droneworkshops die je nu kunt bestellen zijn:

DRONE OPERATORS VERGUNNINGSAANVRAAG-WORKSHOP

Tijdens deze workshop van 1,5 dag behandelen we  het complete vergunningsaanvraagproces. Het doel is dat nieuwe drone operators via deze workshop zelfstandig, succesvol en legaal operaties kunnen gaan uitvoeren. Vragen als: waar staat wat precies en hoe interpreteer ik dat? Wat is noodzakelijk in een handboek en wat niet? Hoe ziet het complete plaatje aan vereiste documenten er eigenlijk uit? Wanneer kies ik voor welk type template (STS-01/02 versus PDRA bijvoorbeeld)? Wanneer moet ik een Specific Operations Risk Assessment (SORA) schrijven?

LEES MEER
Sensor & Payload workshop voor de DJI M300

Deze cursus is bedoeld om een volledig inzicht te krijgen in de werking van de DJI Matrice 300 RTK (M300 RTK), de randapparatuur en de payloads. Tijdens de training worden alle functionaliteiten van de soft- en hardware doorlopen en wordt dit zowel in theorie als in de praktijk uitgevoerd. Tevens wordt er aandacht besteed aan de data die door de payloads wordt ingewonnen.

DE DOCENT & TRAINER
Ruben de Lange is ruim 10 jaar professioneel actief in de dronesector. Door aan de start te staan van drones in Nederland heeft hij een groot netwerk opgebouwd en veel kennis opgedaan over de mogelijkheden (en beperkingen) voor het professioneel gebruik van onbemande luchtvaartuigen in de meest uiteenlopende toepassingsgebieden.

LEES MEER
EXPERT TRAINING FOTOGRAMMETRIE MET PIX4D MAPPER

Wil je leren hoe je foutloos en accuraat een fotogrammetrie project uitvoert en verwerkt met Pix4D Mapper? Deze cursus leert je de essentiële theorie achter fotogrammetrie, GPS en geodesie gecombineerd met hands-on dataprocessing training van een door Pix4D gecertificeerde trainer.

Deze training wordt aangeboden door Dutch Drone Academy in samenwerking met de Drone Survey School. Deze school is het eerste opleidingsinstituut dat gecertificeerd is door Pix4D voor geven van trainingen voor Pix4D Mapper.

LEES MEER
Categorie Open Droneworkshop
(theorie en praktijk)

Alles over de drie EASA subcategorieën A1, A2 en A3. Zowel theorie als praktijk komt aan de orde. De bijbehorende cursussen worden in vogelvlucht doorgenomen maar je gaat ook oefenen op een dronesimulator en vliegen met kleine drones. Praktijktips en de uitleg van onze zelf-trainingsinstructie, verplicht voor het Drone Vliegbewijs Gevorderd A2, wordt tevens behandeld.

De workshop is inclusief lunch, koffie en thee, parkeren en het EU Drone Pilot Support Package is inbegrepen. Deze workshop is alleen als ééndaagse fysieke workshop verkrijgbaar.

Bestel nu
DroneBeeld met Hans Bracke
(foto & video)

In deze online cursus staat het maken van professionele drone-video’s centraal. Daarnaast is er tevens aandacht voor drone-fotografie. Hans Bracke schrijft over de verschillende mogelijkheden van het maken van bewegend en stilstaand beeld vanuit de lucht en geeft tips en tricks hoe je deze zo aantrekkelijk mogelijk vastlegt. Daarbij komen privacy, openbare orde en ruimte, omgaan met klantverwachtingen, het verwerken en opslaan van data, dronecamera-instellingen, intelligente vluchtmodi en de drone en camera-keuze aan bod.

Deze boeiende workshop is zowel als 100% online e-learning, een fysiek boek en een ééndaagse workshop op Vliegkamp Valkenburg te Katwijk (NH) beschikbaar. Dus je kan zelf bepalen op welke wijze je deze kennis tot je gaat nemen.

Een complete e-learning vanaf 49,95 incl. btw tot een fysieke eendaagse workshop a 495,00 euro incl. btw.

LEES MEER