Beroepsonderwijs

2016 is voor Dutch Drone Academy het jaar van het beroepsonderwijs geworden. ROC van Amsterdam en ROC Friese Poort – vertegenwoordiging van ruim 44.000 MBO-leerlingen – gaven ons de opdracht én het vertrouwen lesmateriaal te ontwikkelen rondom drone keuzedelen. Inmiddels leveren wij niet alleen MBO Keuzedeel Drones lesboeken aan scholen maar ook begeleidende slides voor docenten en online toetsen voor de studenten.

Aanvullend bieden wij praktijktrainingsdagen (leren vliegen of testen) in onze tweede wereldoorlog hangaar op Vliegkamp Valkenburg. Voor de leraren verzorgen wij daar meerdaagse docententrainingen. Tot slot begeleiden wij de aangesloten scholen bij het verzekeren en registreren van vergunningen, drones en piloten bij het IL&T (Inspectie Leefomgeving & Transport). Kortom: wil je als school op een professionele en verantwoorde manier drones integreren in het leeraanbod, dan bieden wij een alles omvattende oplossing.

Zijn dit onderwerpen die passen binnen de toekomst van uw school? Of bent u geïnteresseerd in onze ontwikkelingen voor het beroepsonderwijs en wilt u meer informatie?

neem dan nu contact op